Üdvözöljük honlapunkon!

takaritsokosan.hu a DET Holding cégcsoport tisztítástechnológiai üzletága. Innovatív higiéniai szolgáltatások, gépek és eszközök értékesítési specialistájaként állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Munkatársaink az elmúlt években az ipari takarítási szolgáltatások és fertőtlenítő eljárások szakértőjeként több mint 100.000 m2 felület általános és speciális tisztítását végezték el multinacionális vállalatok, kis- és középvállalkozások, ipari gyártó cégek, hotelek, stb. megbízásából. Munkáink során kiemelt figyelmet fordítunk a környezetbarát technológiák legújabb fertőtlenítő eljárások alkalmazására. 

Az elmúlt évek során szerzett tapasztalataink és megrendelőinktől kapott információk tették lehetővé, hogy szakértő csapatunk bármely iparág szolgáltatási vagy eszköz beszerzési problémáira egyénre szabott megoldásokat kínáljon.

Szolgáltatásaink között a COVID19 fertőtlenítési eljárások, a KAIVAC technológiás speciális tisztítás, a burkolatfelújítás, a speciális homlokzattisztítás és az általános takarítási szolgáltatás mind megtalálható. 

A magas minőségű szolgáltatás mellett, elindítottuk értékesítési üzletágunkat is, ami innovatív, modern és hiánypótló tisztítástechnológiai gépek forgalmazásával foglalkozik.

Forgalmazott termékeink okos takarítógépek, tisztító és fertőtlenítő gépek, speciális eszközök, melyek főként ipari és a komplex szolgáltatásokat kereső ügyfeleink részére nyújtanak 21. századi követelményeknek megfelelő teljeskörű megoldást. 

Célunk, hogy az innovatív eszközökkel és a környezetbarát módszerekkel, a folyamatos fejlődés mellett teljes mértékben megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak.

Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásaink és termékeink kiváló minőségét! 

 

Elérhetőségeink

DET HOLDING Kft.
H-9700 Szombathely, Zanati út 26. Fsz. – Zanati 26 Irodaház
Telefon: +36 94 452 972, +36 70 409 2655